IZBORI ZA ŽUPANA I SKUPŠTINU

HDZ u koaliciji sa šest stranaka kreće na izbore u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Foto: Branimir Bradarić
HDZ u koaliciji sa šest stranaka kreće na izbore u Vukovarsko-srijemskoj županiji
16.04.2021.
u 17:22
Sporazum je potpisan sa predstavnicima HSU-a, Demokratskog HSS-a, BUZ-a, HSLS-a, HSP Dr. Ante Starčević i HNS-liberalni demokrati
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije Mario Banožić potpisao je danas u Vukovaru koalicijski Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za župana i Skupštinu. Sporazum je potpisan sa predstavnicima HSU-a, Demokratskog HSS-a, BUZ-a, HSLS-a, HSP Dr. Ante Starčević i HNS-liberalni demokrati. Govoreći o potpisanom Sporazumu Banožić je rekao kako je siguran da će sklopljena koalicija biti dobra te da potpisni politički sporazum svima daje sigurnost da će na izborima osvojiti većinu i moći provesti sve ono što smo zacrtali.

- Koalicija će djelovati na razvoju brojnih projekata bitnih za Vukovarsko-srijemsku županiju, a što će sve biti sadržano u predizbornom programu koji će ova koalicija uskoro predstaviti javnosti. Na taj način smo zaokružili ovu priču i siguran sam da ćemo kao i dosadašnjih godina stvoriti zajedničku kandidacijsku listu i na taj način osvojiti dovoljan broj mandata u Županijskoj skupštini za stabilnu vlast, istakao je Banožić.

Kandidat ove koalicijske liste za župana Vukovarsko – srijemske županije je Damir Dekanić (HDZ) dok je Franjo Orešković (HDZ) kandidat za zamjenika župana.

U svojoj izjavi Dekanić je rekao kako se kroz ovaj sporazum pravi nešto što će potrajati dugo vremena, a sve s ciljem snažnih pomaka prema boljitku građana Vukovarsko – srijemske županije.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ST
stric21
23:37 16.04.2021.

... može li jadnije 😒😑😷.... što nam čine anemične spodobe od stožerne Hrvatske stranke...

40
402
14:52 20.04.2021.

Mogli ste potpisat sa jos 66 i naravno sa crnim Micom zvani Pupi.

JO
Joks56
10:09 18.04.2021.

Zaboravili su szabu