Politička astroprognoza

HDZ-u će probleme stvarati konzervativna struja, a SDP će dobiti novog vođu

Foto: PIXSELL
Plenković i Bernardić
03.01.2020.
u 20:01
Događaji u Europskoj uniji i oko nas zakomplicirat će hrvatsko predsjedanje Europskom unijom koje je počelo s 1. siječnjem, najavljuje astrologinja Anđelka Subašić
Pogledaj originalni članak

U 2020. godini Vlada će i dalje biti na udaru javnosti, a najveći će problem stvarati koalicijski partneri i pojedinci. S druge strane, događaji u Europskoj uniji i oko nas zakomplicirat će hrvatsko predsjedanje Europskom unijom koje je počelo s 1. siječnjem, a trajat će šest mjeseci.

Astrološka je to prognoza događanja u politici astrologinje Anđelke Subašić za 2020. godinu.

HDZ i dalje proživljava unutarnje rasprave i neslaganja, pozitivnu energiju daje mladež HDZ-a. Ultrakonzervativna struja u vladajućoj stranci žestoko će napadati, ali i time sebi naštetiti – najavljuje astrologinja. U SDP-u će se pak dogoditi velike promjene.

SDP se konsolidira i dobiva jedan optimizam nakon dužeg razdoblja, slijedi im potpuna promjena u cjelokupnom vodstvu, dobit će novog stranačkog vođu, a neće ni oni proći bez afera – najavljuje astrologinja Subašić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
20:05 03.01.2020.

Gatare sve najbolje o SDP-u.

ND
Nikola_dm
20:27 03.01.2020.

Tko vjeruje tim kradljivicama novaca da mogu predvidjeti pomogle bi sebi...

BE
Beitsche1
20:44 03.01.2020.

Znaci Bernardic ce ponovo izgubit vozacku zbog pijancevanja. A onoj buci iz adza se nekaj zamjeralo zbog istekle vozacke.. Hhahaha