izlaznost ispod 10%

HDZ slavio na nedjeljnim izborima u Kutini

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Potpisan ugovo za projekt "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina"
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Kutine
17.11.2020.
u 13:02
Hvala svima koji ste izašli na ove izbore, hvala što cijenite trud vaših sugrađana da Kutinu unaprijede te rade za dobrobit cijeloga grada i svojih mjesnih odbora, rekao je gradonačelnik Babić
Pogledaj originalni članak

Na nedjeljnim izborima za Vijeća mjesnih odbora u Kutini pobijedio je HDZ, koji je samostalno osvojio većinu u 11 od 25 mjesnih odbora, od kojih je u tri bio jedina kandidacijska lista.

Slijedi HSLS sa osvojenih četiri odbora, SDP s dva, HNS s tri gdje su nastupili kao jedina lista, te Domovinski pokret s jednim osvojenim Mjesnim odborom, gdje su također bili jedina kandidacijska lista. U četiri mjesna odbora pobijedile su nezavisne liste. 

Izlaznost je na razini grada bila ispod 10 posto, a po pojedinim odborima od pet posto pa do 60 % u nekim ruralnim mjesnim odborima.

"Hvala svima koji ste izašli na ove izbore, hvala što cijenite trud vaših sugrađana da Kutinu unaprijede te rade za dobrobit cijeloga grada i svojih mjesnih odbora. S obzirom na malu izlaznost, potrebno je uključiti se više, ustrajati u svojim vrijednostima te se nadam kako će polako s vremenom rasti i sama izlaznost na izbore“ – rekao je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić (HDZ).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SO
Sobrudolf
14:25 17.11.2020.

I nakon svog moguceg kriminala, HDZ opet pobijedio? Ovoj zemlji nema spasa, normalni ce se iseliti, ostat ce samo clanovi HDZ, uhljebi, bolesni i stari.