Pohvalio se na Fejsu

HDZ-ovac objavio fotografiju sa strogo zaštićenom školjkom

Foto: Facebook
HDZ-ovac objavio fotografiju sa strogo zaštićenom školjkom
22.08.2018.
u 11:58
Ernest Forjan se kasnije opravdao kako su perisku djeca izvadila iz mora pa ju je on uzeo da je vrati. Ali prije toga se fotografirao s njom
Pogledaj originalni članak

Vijećnik HDZ-a u gradskom vijeću Koprivnice Ernest Forjan objavio je fotografiju na Facebooku zbog koje se našao na meti kritičara.

Forjan je, naime, pozirao sa strogo zaštićenom školjkom periskom tijekom ljetovanja u Biogradu na Moru.

Periska je svrstana u strogo zaštićene zavičajne svojte, za čije je uništavanje Pravilnikom o visini naknade štete prouzročene nedopuštenom radnjom na zaštićenim životinjskim vrstama određena odšteta od 500 kuna, a za izlov kazna za fizičku osobu penje se na 7000 do 30000 kuna, piše ePodravina.

Nakon što je njegova fotografija objavljena u medijima, Forjan se opravdao.

– Dragi moji, nikada u životu nije sve kako izgleda na slici. Vaša kritika stoji ali je istina drugačija. Nisam školjku izronio već su je djeca izvadila iz mora. Zamolio sam ih da mi je daju kako bih je vratio u more. Moja je grijeh što sam se poslikao s njom kada sam je vraćao moru gdje i pripada – napisao je on na Facebooku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

MA
maziko
12:28 22.08.2018.

Cuj naslova HDZeovac, pisam vam se ba clanak. Gospodin ima doticno ime,i ako je ucinio neki prekrsak prijavite ga,a be ovakvo smece pisat.Ssd bi trebali svaki dan navodit ko je u kojoj stranci i sto je ucinio. Zaboli me kurac iz koje je stranke ko .

Avatar navijač
navijač
13:56 22.08.2018.

Bolje nego da pijan ubija ljude po cesti kao SDP- ovci.

CR
crodux
13:43 22.08.2018.

a pijana sdp-jovka jel objavila kakvu fotografiju sa mjesta nesreće!??