NAPAD U OSIJEKU

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika stao u obranu Biljane Borzan: 'Ona je žrtva vulgarnog ispada'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika stao u obranu Biljane Borzan: 'Ona je žrtva vulgarnog ispada'
23.03.2021.
u 19:13
. Nova energija Osijeka treba biti pozitivna, nikako negativna; to je energija koja gradi, a ne ruši - poručio je Radić
Pogledaj originalni članak

Ivan Radić, kandidat za gradonačelnika Osijeka, zastupnik u Hrvatskom saboru te predsjednik HDZ Osijek, osudio je napad na SDP-ovu Biljanu Borzan te poručio da se radi vulgarnom ispadu.

- Osijek je pristojan grad u kojemu je svatko slobodan politički se artikulirati, ali ne vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih. Biljana Borzan danas je bila žrtva vulgarnog ispada dok je davala izjavu za N1 Hrvatska. To nije moj Osijek, to nije grad u kojemu sam rođen i u kojemu živim cijeli svoj život. Ista osoba koja je izvrijeđala zastupnicu Borzan istim se rječnikom u prijenosu uživo osvrnula i na moje stranačke kolege. Pristojnu i argumentiranu kritiku uvijek prihvaćam, sa svima sam spreman razgovarati i na raspolaganju sam svojim sugrađanima. Nova energija Osijeka treba biti pozitivna, nikako negativna; to je energija koja gradi, a ne ruši. I zato ovim putem pozivam sugrađane i kandidate na nadolazećim izborima da nam Osijek bude svima na prvome mjestu i da o budućnosti grada razgovaramo argumentirano i s međusobnim uvažavanjem - poručio je Radić.

Podsjetimo, dok je europarlamentarka Biljana Borzan govorila o SDP-ovu kandidatu za osječkog gradonačelnika, naglo ju je prekinuo slučajni prolaznik koji je dobacivao pogrdne riječi i uvrede. Voditeljica je zamolila muškarca da prestane, no on je nastavio vrijeđati Biljanu Borzan nakon čega je voditeljica bila prisiljena prekinuti intervju i zatražiti studio da isključe prijenos iz Osijeka.

 

>> VIDEO Predstavljanje kandidata HDZ-a za gradonačelnika Osijeka


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
19:48 23.03.2021.

doće valjda dan kada ćemo adezovce i ezdepovce voziti po gradovima u kantama za smeće 🤞

JA
jadnatikoza
21:01 23.03.2021.

Ovaj što se dero je Glavaševac

JU
Jura
19:49 23.03.2021.

Hdzsdpsdss. A što više reći.