Stranka se ograđuje

HDZ osudio Marušićev govor mržnje

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ osudio Marušićev govor mržnje
01.08.2017.
u 19:50
"Stavovi, što ih je Hrvoje Marušić iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stavovi HDZ-a", stoji na HDZ-ovom Twitteru.
Pogledaj originalni članak

HDZ je danas na svom Twitteru poručio da stajališta splitskog HDZ-ovca i bivšeg gradskog vijećnika Hrvoja Marušića koja je iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stajališta stranke te je osudio Marušićev govor mržnje.

"Stavovi, što ih je Hrvoje Marušić iznio na svom privatnom Facebook profilu nisu stavovi HDZ-a", stoji na HDZ-ovom Twitteru.

Također, HDZ je najoštrije osudio taj i svaki drugi govor mržnje, kao i pozive na bilo kakvo nasilje.

Splitska policija provodi kriminalističko istraživanje u slučaju u kojem je njima, ali i Državnom odvjetništvu, Inicijativa Mladih za ljudska prava iz Zagreba dostavila zahtjev za postupanjem prema Hrvoju Marušiću koji je na Facebook stranici Inicijative, u sklopu njihove kampanje #ISPRIKA u vezi s "Olujom", pozvao na strijeljanje aktivista za ljudska prava.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

PI
pinkec
20:29 01.08.2017.

Državne neprijatelje ili neprijatelje države Hrvatske, koji ju ruše, pale i blate, treba uhititi i u Remetincu preodgojiti, pošumljavanjem izgorenih šuma i borova!

DU
Deleted user
20:18 01.08.2017.

Radi se o slobodi govora. Ako Hajdaš moze izreci sto zeli zasto to nebi mogao ovaj covjek?

KR
kruti189
20:21 01.08.2017.

a zahtijevanjje 'isprike' mladih petokolonaša niste osudili?! FUUUUJ