Dvojezični napisi

HDSSB: Tražimo hitnu izvanrednu sjednicu Hrvatskog sabora

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
HDSSB: Tražimo hitnu izvanrednu sjednicu Hrvatskog sabora
03.09.2013.
u 14:28
HDSSB u najkraćem vremenskom roku očekuje sazivanje sjednice Hrvatskog sabora na kojoj će se nakon provedene rasprave donijeti obvezujući zaključci
Pogledaj originalni članak

HDSSB je zatražio hitno sazivanje izvanredne sjednice Hrvatskog sabora, a na kojoj bi se trebalo raspravljati o uvođenju dvojezičnih natpisa u Vukovaru. Stav je to stranačkog Predsjedništva i Kluba zastupnika HDSSB-a.

- Najviše zakonodavno i predstavničko tijelo u državi ima dužnost javno raspraviti ovu alarmantnu situaciju kada se i veliki broj hrvatskih građana ne slaže s postojećim zakonodavnim okvirom - poručuju u svojem prioćenju HDSSB-ovci, a kojega potpisuje predsjednik Vladimir Šišljagić.

Slijedom toga, napominju, u najkraćem vremenskom roku očekuju sazivanje sjednice Hrvatskog sabora na kojoj će se nakon provedene rasprave donijeti obvezujući zaključci u cilju smirivanja političkih i međunacionalnih teznija poštujući pri tome neupitnu žrtvu Grada Vukovara, simbol obrane i tragične sudbine u Domovinskom ratu.

>> EK o Vukovaru: Dvojezičnost je u nadležnosti država članica

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.