Stradao mladić

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Sletio s kolnika, udario u stup i na mjestu poginuo

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
nesreća
Foto: Screenshot Facebook
Nesreća Hampovica
Autori Vecernji.hr, Hina
06.10.2017.
u 07:21
Vozač rođen 1989. godine upravljao je VW Golfom koprivničkih registracijskih oznaka
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u srijedu kasno navečer dogodila u mjestu Hampovici, općina Virje, poginula je jedna osoba, priopćila je PU Koprivničko-križevačka.

"Jučer, 5. listopada, oko 22.45 sati u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura vozač rođen 1989. godine upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničkih registracijskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine, vozilom je sletio s kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo", objavila je policija.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom. Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac o događaju će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Na Facebooku su objavljene fotografije na kojima se jasno vidi koliko je ova nesreća bila teška:

Foto: Screenshot Facebook
Nesreća Hampovica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

BL
Blomberg
10:26 06.10.2017.

Da to je strava, jer mladi iz ovakovih prizora NISTA ne uce, vec sljedeci ce bez vozackog iskustva i bahatosti mozda isto tako zavrsiti--IQ mozda 42.

BE
BeroII
09:56 06.10.2017.

Žao mi je mladića, ali smo iz ovoga naučili nešto nevjerojatno. Naime, iz naslovne fotografije smo naučili kako u Hampovici prometuju tramvaji.

NA
Narcis660
10:36 06.10.2017.

Pa Boze zar opet...Pocivao u miru .Tesko roditeljima kojima javw ovaku vijest.....Tuga i jad