POJAČAN PROMET

Gužva na Lučkom: Kolona je duga pet kilometara

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Od jutra gužve na naplatnoj postaji Lučko u oba smjera
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Gužve na naplatnoj postaji Lučko
09.08.2021.
u 07:26
Pojačan promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza
Pogledaj originalni članak

Na Zagrebačkoj obilaznici kolona vozila na čvoru Lučko od čvora Jankomir u smjeru NP Lučko duga je oko 5 kilometara, a na autocesti A1 povećana je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski auto-klub.

Srna je uočena na autocesti A4 Goričan-Zagreb između 51. i 52. kilometara pa iz HAK-a mole korisnike za oprez.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.

U pomorskom prometu sve linije plove redovito, ali zbog već gustoće prometa moguća su čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.