u gunji

Gunja: Pijan benzinom zalio pa opuškom zapalio dnevni boravak

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gunja: Pijan benzinom zalio pa opuškom zapalio dnevni boravak
25.07.2012.
u 09:46
Od požara je izgorio namještaj u prostoriji, ali, kaže Barunčić, nije postojala opasnost da se požar proširi izvan objekta niti je bilo tko bio životno ugrožen jer je piroman bio sam u kući.
Pogledaj originalni članak

Mještanin Gunje (44), pograničnog sela prema BiH, u utorak je oko 16.45 sati izazvao požar u obiteljskoj kući.

Prema riječima Luke Barunčića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske, požar je buknuo kada je alkoholizirani 44-godišnjak (imao je više od 2g/kg alkohola u krvi) u dnevnom boravku obiteljske kuće polio benzin i potom bacio opušak upaljene cigarete. Od požara je izgorio namještaj u prostoriji, ali, kaže Barunčić, nije postojala opasnost da se požar proširi izvan objekta niti je bilo tko bio životno ugrožen jer je piroman bio sam u kući.

Iz policije navode i da im 44-godišnjak nije otprije poznat i kako im je još uvijek nepoznat motiv zašto je namjerno pokušao izazvati požar.

>>Pijan vozio deset osoba pa se zabio u policijsko vozilo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.