Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđena i djeca

Pijan vozio deset osoba pa se zabio u policijsko vozilo

traktor,prometna nesreća, policija (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
24.07.2012.
u 10:45

U automobilu kojim je upravljao 37-godišnjak bilo je još čak 10 putnika, od čega petero djece i petero odraslih...

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 22 sata dogodila na cesti između Strahoninca i Kuršanca ozlijeđeno je osmero ljudi, među kojima četvero djece i dvojica policajaca.

Nesreća se dogodila kada je 37-godišnji vozač iz Kuršanca, pod utjecajem alkohola od 2,22 promila u krvi, automobilom prešao na drugu stranu ceste i udario u službeni automobil PU međimurske, kojim je upravljao 25-godišnji policajac. Nakon sudara policijski se automobil prevrnuo.

U automobilu kojim je upravljao 37-godišnjak, osim vozača nalazilo se još čak desetero putnika, od čega petero djece i petero odraslih. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je jedno dijete teško ozlijeđeno, dok su troje djece i dvojica muškaraca lakše ozlijeđeni.

Nakon pružene liječničke pomoći četvero putnika zadržano je na daljnjem liječenju. U službenom vozilu dvojica policajaca lakše su ozlijeđena pa su nakon liječničke pomoći puštena kući.

Tridesetsedmogodišnjem vozaču automobila uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja točnog stupnja alkoholiziranosti. Zbog mjera opreza oduzeta mu je vozačka dozvola i zadržan je do otrežnjenja. Bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
11:03 24.07.2012.

Zbog mjera opreza oduzeta mu je vozačka dozvola i zadržan je do otrežnjenja. Bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. ____________________________________________________________________ Majmuna treba zatvoriti na 10 godina, a ne ga zadržati do otriježnjenja!

SA
sargu123
11:05 24.07.2012.

Ma da se sluuuučajno ne radi o .......Romima ?

AI
Ante III
11:24 24.07.2012.

Jadna ugrozena manjina!!!!!!!!! Odmah jim treba dati svakome po jedan novi VW da se ne voze svi zajedno zbog vrucina.Auto mora imat obaveznu klimu.A policija nema sta trazit na cesti u tim satima.Jer ugrozavaju promet sakupljacima starog otpada sa grobljaa ,crkvi i privatnih dvorista.Sada ce zasigurno trazit od osiguranja nekakvu odstetu ak ne cak i penziju.Pa vise nisu sposobni radit, smo mogu honorarno skupljat odpad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije