'TREBALI BI DEBELE RAZLOGE'

Grmoja: Nećemo podržati opoziv Milanovića, i sam sam pobornik fajta bez rukavica

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Domovinski pokret i Most predstavili kandidate za Šibensko-kninsku županiju
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vladimir Šeks
28.03.2021.
u 21:38
- Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako “debeli” - smatra Grmoja
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik Nikola Grmoja poručio je da Most neće glasati za opoziv predsjednika RH Zorana Milanovića nakon što je HDZ-ov Vladimir Šeks danas za RTL kazao da smatra da bi opoziv trebalo pokrenuti jer je Milanović svojim ponašanjem prekršio Ustavna načela.

- Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako “debeli”. Razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je došlo jer Milorad nije ispunio očekivanja PRH. Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora. Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa! - poručio je Grmoja.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

DE
DESNO
22:31 28.03.2021.

...Tiho tiho teče Neretva, Nema više dušo mostova...

AN
ante555
21:52 28.03.2021.

Kad bi ovi mostici znali sto hoce, izgubljeni u prostoru i vremenu, jedna od najgorih stranki ikad

KL
Klarica
21:44 28.03.2021.

Zašo bi Ćuprijaši opozivali predsjednika kojeg su izabrali? To se od vas ne očekuje.