'odlučio sam zatražiti ispis'

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić napušta HDZ: 'Moja stranka se povlači kroz blato'

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Kutinski gradonačelnik Babić na konferenciji o aferi političkog zapošljavanja
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Kutinski gradonačelnik Babić na konferenciji o aferi političkog zapošljavanja
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: screenshot/Facebook
Zlatko Babić napušta HDZ
17.09.2021.
u 18:27
Odlučan sam da putem nadležnih institucija otklonim svaku indiciju koja bi ukazivala na moju odgovornost o atmosferi koja je proizvedena u posljednjih nekoliko tjedana - poručio je
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić objavio je na svom Facebook profilu kako će zatražiti ispis iz članstva Hrvatske demokratske zajednice. Napomenuo je kako će ostati gradonačelnik te raditi "još jače" za svoj grad. 

- S obzirom na to da se moja stranka, kojoj sam pristupio 1989. godine u “baraci” u Zagrebu povlači kroz blato zbog novonastale situacije u Kutini, a koju isključivo želim razjasniti i razriješiti putem institucija Republike Hrvatske, odlučio sam zatražiti ispis iz članstva Hrvatske demokratske zajednice.

Odlučan sam da putem nadležnih institucija otklonim svaku indiciju koja bi ukazivala na moju odgovornost o atmosferi koja je proizvedena u posljednjih nekoliko tjedana.

Moje sugrađanke i sugrađani su me ponovno izabrali na dužnost gradonačelnika na temelju moga rada te me ova situacija obvezuje da kao gradonačelnik radim još jače za Kutinu i sve moje sugrađane - poručio je na Facebooku. 

Foto: screenshot/Facebook
Zlatko Babić napušta HDZ

Podsjetimo, direktorica kutinske komunalne tvrtke Eko Moslavina Adrijana Cvrtila navela je da su kutinski gradonačelnik i predsjednik kutinskog HSLS-a Davor Kljakić radili pritisak da se u Eko Moslavini zaposle pojedini članovi stranke i rodbina vijećnika ili da im se povećaju plaće. Sve je materijale odnijela u USKOK. Gradonačelnik Zlatko Babić rekao je početkom rujna kako će surađivati sa istražnim organima, no da ostavku ne namjerava davati. Više o tome pročitajte ovdje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

HI
HiroGlifi
18:36 17.09.2021.

Kad će mu dečki u plavom pokucati na vrata?

TA
Tango6
19:23 17.09.2021.

Tvoja stranka i je blato cak i gore od toga samo zalosno da je cijelu drzavu povukla u blato iz kojeg nece nikad van

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:22 18.09.2021.

HDZ=blato koje već 30 godina onečišćuje Hrvatsku.