BIVŠA PREDSJEDNICA

Grabar-Kitarović posjetila grob Milana Badića: Odlazak na groblje nešto je što treba odraditi u miru i tišini

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Procesija i sveta misa u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Predsjednica Grabar-Kitarović stigla na Zagrebački Velesajam
05.03.2021.
u 11:17
Kolinda Grabar-Kitarović i Milan Bandić često su javno govorili o svojem prijateljstvu.
Pogledaj originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je bila na Baniji, gdje je položila kamen temeljac za izgradnju kuće obitelji Radošević sa šestoro djece. Zahvalila se na donacijama koje su to omogućile.

– Ja sam samo pomogla oko pojedinih projekata s administracijom. Mislim da je to prva konkretna obnova na Banovini koja kreće baš ovdje i jako sam sretna zbog toga – rekla je bivša predsjednica.

Tom prilikom kazala je reporteru N1 kako je jučer obišla grob Milana Bandića na gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu.

VIDEO: Mnogi su se oprostili od gradonačelnika: Bandić je posljednji put pozdravljen uz pjesmu Kiće Slabinca "Otišao je otac moj polako"

– Odnijela sam buket cvijeća, kazala je i dodala: – Ja mislim da je odlazak na groblje nešto što treba odraditi u miru i tišini.

Kolinda Grabar-Kitarović i Milan Bandić često su javno govorili o svojem prijateljstvu. Ona mu je 2019. godine otpjevala ''Happy Birthday'' i darovala rođendansku tortu, a on je dao političku podršku njezinoj kandidaturi za drugi mandat. Kad je završio u bolnici, dobio je od nje plišanog medu, čime se pohvalio i na društvenim mrežama. Čak i kad je Bandić postao jedna od glavnih tema u predsjedničkim izborima, bivša predsjednica ustrajala je u obrani njihova prijateljstva.

VIDEO: Na Dan žena otkrivamo sve

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DA
damascus
17:40 05.03.2021.

Od kada se i ovali list pridružio jugonostalgičarskim medijima kao što su Juratnji, pa pišu o Banij a ne Banovini?

VI
vidum
18:42 05.03.2021.

Jel mu pivala?

GU
General_U
11:48 05.03.2021.

Bravo Koli.