Kod Labina

Gorjela cisterna slovenskih oznaka, vozač uspio iskočiti

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Požar vozila (ilustracija)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
policija
02.04.2019.
u 16:03
Kabina cisterne je izgorjela u potpunosti, a gume su od topline pukle.
Pogledaj originalni članak

Cisterna ljubljanskih registracijskih oznaka izgorjela je jutros u zaseoku Knapići u trenutku dok je prevozila cement iz Koromačna u smjeru Labina. Vozač je, srećom, na vrijeme izašao iz kabine, piše 24sata.

- Na mjesto događaja izašla su dva vatrogasna vozila i četiri vatrogasca. Gašenje požara počelo je u 9:25 sati, a lokaliziran je pet minuta kasnije. U potpunosti je ugašen u 10 sati, ali vatrogasci su za svaki slučaj ostali dežurati još neko vrijeme - rekao je zapovjednik labinskih vatrogasaca Darko Vitasović.

Kabina cisterne je izgorjela u potpunosti, a gume su od topline pukle.



- Bio sam u kamionu iza kamiona koji je počeo gorjeti. Čim je vozač primijetio plamen skrenuo je na stranu te se tamo vatra razbuktala. Nas pet koji smo se našli tamo smo odmah priskočili u pomoć s vatrogasnim aparatima, ali to nije ništa pomoglo. Vatra je započela u kabini, naime curilo je ulje u motoru te je to potaknulo požar. Na sreću nitko nije ozlijeđen. Vatrogasci su došli čim su zaprimili naš poziv - ispričao je očevidac za 24sata.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.