tri požara

VIDEO Gori na Svilaji i Dinari, vatrogasce čeka besana noć

Foto: Filip Duvnjak
VIDEO Gori na Svilaji i Dinari, vatrogasce čeka besana noć
08.07.2017.
u 22:25
U Dalmatinskoj zagori tijekom subote planula su tri požara
Pogledaj originalni članak

Na području Dalmatinske zagore, točnije na Svilaji i Dinari su tijekom dana planula tri požara, javlja portal Dalmacijadanas.hr.  Dva su požara planula kod Otišića, dok je jedan požar buknuo kod Knina prema Kijevu.

Foto: Filip Duvnjak
Foto: Filip Duvnjak
Foto: Filip Duvnjak
Foto: Filip Duvnjak
Foto: Filip Duvnjak
Foto: Filip Duvnjak

Centar 112 je prvu dojavu o požaru dobio oko 16,10 sati. Teren zahvaćen vatrom iznimno je nepristupačan, a na nekim djelovima možda su posijane i mine iz Domovinskog rata. Vatrogasci pretpostavljaju da će bitka s vatrenom stihijom biti duga.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SV
svitilnik
23:13 08.07.2017.

Treba pojačati naoružane šumarske službe, bit će toga manje. Što vojska radi ?

CR
crocro
06:10 09.07.2017.

Naslov: U Dalmatinskoj zagori tijekom subote planula su tri požara. Tako je mogao stajati i naslov: U Dalamtinskoj zagori tijekom subote netko izazvao tri požara. Ovo se ne može u srcu šume pripisati nekakvoj nepažnji. To može biti samo namjera a namjera dolazi od unutarnjeg neprijatelja Hrvatske. Zato trebaju biti u turističjoj sezoni i šumske ophodnje u pojačanomn broju ophodnji koji se neće ponašati kao na sajmištu već će se kretati kao mačke tiho i neprimjetno i mijenjati točke gdje bi provodili zasjede. Sve sumnjivce legitimirati i evidentirati njihovo kretanje i pratiti u kontinuitetu te provjeravati njihove sklonosti. To bi bila dobra preventivna mjera. Tako se možda netko uhvati na djelu pa kazni s jedno 30 godina zatvora i oduzme sva imovina osim motike i lopate kao osobnih sredastava na novi životni početak.

Avatar Niškorist
Niškorist
11:13 09.07.2017.

Bulić