ŠVEDSKA

Goli policajac u akciji: Uhitio bjegunca u sauni

Foto: Shutterstock
Goli policajac u akciji: Uhitio bjegunca u sauni
03.04.2019.
u 16:22
Nakon što su se međusobno prepoznali, goli policajac mirno je poručio bjeguncu da se može smatrati uhićenim
Pogledaj originalni članak

U Švedskoj je nemoguće pobjeći pred zakonom, posvuda te može stići njegova produžena ruka. Čak i ako sjediš gol u sauni.

Glasnogovornica tamošnje policije Cartina Skagerling objavila je ovih dana da je policijski dužnosnik, u vrijeme dok nije bio na dužnosti, ustanovio da sjedi u istoj sauni u štokholmskom predgrađu Rinkebyju, u kojoj se nalazi i bjegunac pred pravdom koji je izbjegavao odsluženje zatvorske kazne. Osuđen je zbog više raznih prekršaja, ali i zbog teškog napada.

Nakon što su se međusobno prepoznali, ispripovijedala je glasnogovornica, "goli policajac mirno je poručio čovjeku da se može smatrati uhićenim", prenose američki mediji.   

Potom je policajac pozvao svoje kolege da pokupe bjegunca, navela je Skagerlind, dodavši kako "uhićenje nije bilo dramatično te da uhićenik nije ni pokušao pobjeći".

Policajac je dobio priznanje za uhićenje, a policija je objavom na Facebooku upozorila bjegunce: "Mi smo posvuda. Čak i ako nas ne vidite, tu smo". 

>> Pogledajte video: Policija provalila da spasi dijete

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MS
Mladi sociolog
17:48 03.04.2019.

Ludi Švedi :D