Liječnička komora

Godišnje nagrade za četvero liječnika i novinarku

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Godišnje nagrade za četvero liječnika i novinarku
19.12.2018.
u 08:25
Internistica dr. Ivana Šmit, subspecijalistica kardiologije iz OB Sisak dobitnica je nagrade za promicanje interesa hrvatskog liječništva i zaštitu prava liječnika
Pogledaj originalni članak

Četiri liječnika i novinarka dobitnici su godišnjih nagrada Hrvatske liječničke komore za 2018.. Za najzapaženije stručno ostvarenje - razvoj robotske neuronavigacije i prvog hrvatskog neurokirurškog robota Ronna nagrađen je dr. Darko Chudy, neurokirurg iz KB Dubrava.

Dr. Marko Kutleša, infektolog iz Klinike “Dr. Fran Mihaljević” nagrađen je za znanstveni doprinos unapređenju liječničke struke, zbog pet izvornih znanstvenih radova u znanstvenim časopisima. U toj kategoriji za liječnike do 40 godina nagrađen je dr. Zenon Pogorelić, dječji kirurg iz KBC-a Split koji je lani objavio trinaest izvornih znanstvenih radova u znanstvenim časopisima.

Internistica dr. Ivana Šmit, subspecijalistica kardiologije iz OB Sisak dobitnica je nagrade za promicanje interesa hrvatskog liječništva i zaštitu prava liječnika. Nagradu za promicanje ugleda hrvatskih liječnika dobila je novinarka Nove TV Ana Pejičić Dejanović.

>> Pogledajte koji simptomi će vam otkriti imate li problema sa srcem

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.