OGLASIO SE

Todorić: Glavni cilj treba biti spašavanje svih radnih mjesta

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ivica Todorić
16.05.2017.
u 09:03
Ivica Todorić za Nacional je komentirao krizu u Agrokoru
Pogledaj originalni članak

Glavni cilj trebao bi biti spasiti Agrokor i sva radna mjesta u kompaniji, da tvrtke iz sustava Agrokora nastave uspješno poslovati. A jednako je važno riješiti problem s dobavljačima, izjavio je Ivica Todorić za Nacional

Riječ je o prvoj njegovoj službenoj izjavi nakon izbijanja krize u Agrokoru.

"O poslovanju Agrokora tjednima se plasiraju neistine. U koncernu nema nepokrivenih zaduženja, može se dokumentirati ulaz i izlaz svake kune, a ukupna zaduženost i vrijednost koncerna su u balansu" sukus je zaključaka koje je Todorić nedavno iznio u razgovoru sa svojim osobnim savjetnicima.

Todorić je uvjeren da to može dokumentirati i kada procijeni da je došlo vrijeme, o svim tim detaljima bit će spreman javno progovoriti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

ČE
četvrti
11:41 16.05.2017.

Strateg Mosta g Miro Bulj je rekao da je u Agrokoru kriminal, da je Todorić lopov i da ga treba zatvoriti..... Ne znam zašto se to ne učini? Zašto se troše novci na plaće zaposlenih u DORH-u, u policiji, u Saboru, u Vladi, u revizijskim kućama, u sudstvu, u medijima.... zašto se troši vrijeme na ove komentare? Neka vlada samo onaj koji unaprijed sve zna, Miro Bulj. I eventualno Nikola Grmoja i Božo Petrov. Ostali kuš!

ZG
zgblabla
09:38 16.05.2017.

ok najgore od svega mi je kada o agrokoru govore neki politićari npr. maras,vrdoljak itd ....ljudi "zavidnog"radnog staža.

Avatar krcedolac
krcedolac
11:00 16.05.2017.

Locirati, uhititi, transferirati...