nesretan slučaj

Gađao divljač pa pogodio i teško ozlijedio kolegu lovca

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Gađao divljač pa pogodio i teško ozlijedio kolegu lovca
20.12.2010.
u 09:24
Lovac je teško ozlijeđen i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Kriminalističko je istraživanje u tijeku
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska je policija izvijestila da je jučer oko 12 sati u lovištu u blizini mjesta Raštevića za vrijeme organiziranog lova ranjen 53-godišnji lovac.

- Nesreća se dogodila kad je 50-godišnjak, koji je bio s njim u lovu, neoprezno pucajući u divljač, iz lovačke puške pogodio 53-godišnjaka u donji dio tijela. Odmah je ozlijeđenom lovcu priskočio u pomoć te ga automobilom prevezao zadarsku bolnicu. Lovac je teško ozlijeđen i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Kriminalističko je istraživanje u tijeku - istaknuo je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IB
istina_boli
09:55 20.12.2010.

Treba zabraniti lovcima da love, a ozakonit krivolovce da oni imaju pravo lova jer oni nikad ne masakrijaju svoje kolege u lovu. Krivolovci love radi vlastite prehrane, a lovci radi trofeja, pa su zato jako neoprezni u lovu.

OB
-obrisani-
10:16 20.12.2010.

Eto , opet \"lovnik\" u nesreći sa vatrenim oružjem..A svi oni koji bi \"normalno\" htjeli posjedovati dozvolu za nošenje istog - a kladim se da su daleko bolje obučeni u rukovanju nego \"pero iz donjeg sokaka\" - to pravo nemogu ostavariti... Dklae, skinimo više taj prastari restriktivni zakon iz 1974...I omogućimo našim građanima Ustavom garantirano pravo na samoobranu.. Lopine su i tako naoružane.. PS - i kupite novu opremu za MUP. EU zona znači i EU kriminalce, koji su vrlo dobro opremljeni..

KC
kcbajka
10:34 20.12.2010.

Stvarno kakve budaletine danas nose oružje okolo. Mi bivši specijalci i vojnici kojima nije nikakva nepoznanica niti jedno oružje ne možemo. Svi znaju da imamo oružje a ne žele nam ga legalizirati, pa nek im bude ako oni tak žele a mi čemo imati oružje dok smo živi a oni se mogu jebati. Poručujem im da im je bolje da znaju da ga imamo nego kaj ga imamo na \"crno\", oružje nam je u krvi i nikog nećemo napadati sa njime konačno obučeni smo ubijat hladnim oružjem i sad nebudem nož u kući smio imat. Nek idu svi u pi*** materinu!!!!!!