jurio po sloveniji

FOTO U bijegu se zabio u policijski auto i odbacio ga 50 m

Foto: GRS Kranj
prometna u sloveniji
Foto: Vatrogasna služba Jasenice
slovenski vatrogasci (1)
Foto: PU Kranj
prometna u sloveniji
Foto: Vatrogasna služba Jasenice
slovenski vatrogasci (1)
Foto: Zurnal24/PIXSELL
slovenska policija
Foto: Vatrogasna služba Jasenice
slovenski vatrogasci,prometna u sloveniji (1)
03.01.2013.
u 09:36
Udarac je bio tako silovit da se policijsko vozilo odbilo 50 metara. Vozač i policajac teško su ozlijeđeni.
Pogledaj originalni članak

Događaj nalik filmskoj potjeri odigrao se sinoć u Sloveniji – 29-godišnji austrijski državljanin u jurećem je automobilu bježao od policije dok se nije zabio u barikade, prenosi 24ur. U nesreći su teško ozlijeđeni vozač i jedan policajac, a tri policajca prošla su s lakšim ozljedama.

Austrijanca su na autocesti od Kranja do Lesca pokušale zaustaviti čak tri policijske patrole, ali bez uspjeha. Vozač nije reagirao na njihove upute, a tek ga je četvrta uspjela zaustaviti. Nešto prije 1 sat na izlazu za Brezje policija mu je postavila takozvani stinger, traku sa šiljcima. Austrijanac se tada napokon autom probušenih guma zabio u stojeći policijski automobil, a udarac je bio tako silovit da se policijsko vozilo odbilo 50 metara. U autu su ostala zarobljena dvojica policajaca i dva policijska psa, pa su ih morali izvlačiti policajci.

Policija je o incidentu obavijestila suca i državnog odvjetnika koji je došao na mjesto događaja. Na temelju prikupljenih informacija protiv Austrijanca je podnijela kaznenu prijavu nadležnom tužitelju. Autocesta između Radovljice i Lesca bila je zatvorena do 5 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.