krš i lom

FOTO Autom se zabio u autobusnu stanicu u Zagrebu

Foto: Snimio čitatelj
zabio se u autobusnu stanicu
Foto: Snimio čitatelj
zabio se u autobusnu stanicu
Foto: Snimio čitatelj
zabio se u autobusnu stanicu
Foto: Snimio čitatelj
zabio se u autobusnu stanicu
Foto: Snimio čitatelj
zabio se u autobusnu stanicu
22.06.2021.
u 10:38
Policija na mjestu nesreće obavlja očevid
Pogledaj originalni članak

U Zagorskoj ulici u Zagrebu vozač se automobilom zaletio u autobusnu stanicu. Na mjestu nesreće vidi se razbijeno staklo i razbijena klupica na stanici. Policija je na terenu i obavlja očevid.

- U prolazu sam vidio da je vozač malo ozlijeđen, no nije strašno. Čini mi se da mu je pozlilo i izgubio je kontrolu nad vozilom - ispričao  je čitatelj za 24sata. Iz policije su potvrdili da je jedan čovjek ozlijeđen, a težina ozljeda zasada još nije poznata. 

- Nije bila velika brzina. Od koša za smeće ono betonsko postolje se otkotrljalo pod parkirani auto - dodaje čitatelj. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CR
crna.rupa
11:25 22.06.2021.

Ionako te kućice ne služe nićemu. Sunce prži, vjetar sa tri strane nosi kapljice, od pljuska nema pomoći eventualno ukoliko kišica rominja može se skloniti dva do tri čovjeka.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:21 22.06.2021.

Ništa nije iznenađenje po ovom vremenu. Možda nije jutros ništa pojeo i zatim niti popio vode. I pozlilo mu je. Neka je sve sretno završilo, lim, plastiku i stanicu će se već nekako popraviti.

DU
Deleted user
11:00 22.06.2021.

Ljudi, oprezno po cestama, vozni park je star i los, ima dosta auta koji nemaju klimu, a po ovoj sparini to je ubitacno.