Predsjednički izbori

Evo što voditelji izbornih stožera kažu o kandidatima

Foto: Ivica Galović/Damir Špehar/Borna Filić/PIXSELL
Evo što voditelji izbornih stožera kažu o kandidatima
08.12.2014.
u 22:58
Voditelji su gostovali u Otvorenom na HRT-u
Pogledaj originalni članak

Voditelji i glasnogovornici izbornih stožera četvero predsjedničkih kandidata gostovali su večeras u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

- Glasače će osvojiti svojim programom. On se bazira na platformi ustavnih promjena. To je konkretan program koji daje odgovor na pitanje ne samo što nego i kako i to je ono što je bitno - rekla je Tamara Mazal Obradović, voditeljica Izbornog stožera Ive Josipovića.

- Kolinda Grabar Kitarović nudi program za bolju Hrvatsku, nudi viziju za gospodarski rast, za socijalnu stabilnost, nacionalnu sigurnost i obranu, za vladavinu prava i za međunarodni ugled Hrvatske. Program je tu i ja sam ga donio za gospođu Tamaru Mazal Obradović jer je predsjednik Josipović danas rekao da ga nema i da ga nije vidio - rekao je Miro Kovač, čelnik Izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović.

- Jedini Milan Kujundžić kao predsjednički kandidat donosi čvrste akcijske točke, dakle poteze jedan za drugim koje će on poduzeti kako bi narodu bilo bolje i doista doživjeli suštinsku transformaciju. Od prvog dana on će sazvati Vladu i opoziciju da sjednu za zajednički stol i potpišu nacionalni strateški sporazum koji podrazumijeva ključne točke koje se neće smjeti mijenjati sljedeća dva parlamentarna mandata, bez obzira tko preuzeo većinu u Saboru - rekao je Ivan Hrstić, glasnogovornik Izbornog stožera Milana Kujundžića.

- Program Sinčića je isto što i program Živog zida. Ono što propagiramo već tri godine na terenu ovog puta smo odlučili i predstaviti hrvatskoj javnosti na predsjedničkim izborima. To je kao prije svega, ako hoćete i kroz ustavne promjene, trenutna zabrana deložacija iz jedine nekretnine koje su u posljednjih pet godina narasle preko 2000% - rekao je Dušan Cvetanović, voditelj Izbornog stožera Ivana Sinčića.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar cenzura_u_medijima
cenzura_u_medijima
23:10 08.12.2014.

" Tamara Mazal Obradović - Bivša zamjenica hrvatskoga ministra gospodarstva Tamara Obradović Mazal odnedavno je angažirana kao savjetnica u uredu srbijanskoga premijera Srbije Ivice Dačića." sapienti sat.

DO
doktorica
23:06 08.12.2014.

u drugim se državama po 300g nije promijenio Ustav pa su bogate!

DR
Drzinedaj
23:15 08.12.2014.

Moje prvo pitanje svakom kandidatu bilo bi dali ostajete na pantovčaku i što će vam 150 savjetnika i 300 čuvara?