Nova karijera

Milanović stavio mandat u mirovanje, posvetit će se privatnom biznisu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
milanović na sudu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zoran Milanović
01.03.2017.
u 20:20
Govori se da bi na Milanovićevo mjesto trebao doći netko od troje političara: bivša zastupnica Melita Mulić, prijašanja kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Karolina Leaković ili načelnik Općine Brdovec Alen Prelec
Pogledaj originalni članak

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović saborski mandat s današnjim je danom stavio u mirovanje. Kako doznaju 24sata posvetit će se radu u privatnom biznisu, odnosno konzultantskoj tvrtki EuroAlba Advisory.

 - To što sam izašao iz Sabora ne znači da više nisam političar i član SDP-a - rekao je Milanović prijateljima. Novi predsjednik SDP-a Davor Bernardić još nije odlučio tko će zamijeniti Milanovića, odluka predsjedništva stranke očekuje se u četvrtak.

Govori se da bi na Milanovićevo mjesto trebao doći netko od troje političara: bivša zastupnica Melita Mulić, prijašanja kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Karolina Leaković ili načelnik Općine Brdovec Alen Prelec.

>> Saucha se vratio u Sabor: Od nečega moram živjeti. Šutjeti neću, nitko mi neće staviti flaster!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

NE
Neo001
21:02 01.03.2017.

10 VELIKIH AFERA OBITELJI MILANOVIĆ: Premijer postao kralj nepotizma, no podobni mediji o tome šute! Zašto kriminalci nisu u Remetincu ? Očito institucije čuvaju kriminalce od ruke pravde.

KA
kacavenda
21:13 01.03.2017.

"vrući radnik" hahaha, morti u Taču o tudjem strošeku

KL
Klarahrv
20:28 01.03.2017.

Zoran Milanović i bavljenje poslom??