Rok trajanja 60 dana

Eutanaziraju ih iako nisu bolesni, a nisu ni gresivni

Foto: Veterinarska ambulanta Pula
Psi iz pulskog sklnoništa za životinje
Foto: Veterinarska ambulanta Pula
Psi iz pulskog sklnoništa za životinje
Foto: Veterinarska ambulanta Pula
Psi iz pulskog sklnoništa za životinje
Foto: Veterinarska ambulanta Pula
Psi iz pulskog sklnoništa za životinje
04.01.2014.
u 21:16
Ne pronađu li nove vlasnike, četiri psa ubrzo bi mogla biti usmrćena.
Pogledaj originalni članak

U pulskom Skloništu za životinje, u sklopu Veterinarske ambulante Pula, pseći život traje 60 dana. Nakon toga eutanaziraju ih bez obzira na dob, bez obzira na to što nisu bolesni i agresivni. Ne pronađu li nove vlasnike, četiri psa ubrzo bi mogla biti usmrćena. Već 13. siječnja 60. je dan boravka u skloništu mladom mužjaku crne poluduge dlake. Nema još ni godinu dana i jako je umiljat i razigran. Proneđen je u selu Gračišće.

Na Vodnjanskoj cesti u Puli pronađen je mladi mužjak posavskog goniča. Boravak u zatvorenom boksu teško podnosi i izgubio je dosta kila otkad je došao. Vjerojatno je ostavljen jer se nije dokazao kao lovački pas. Njegov rok trajanja ističe 17. siječnja, a već sljedećeg dana na redu su dva psa.

Srednje velika crno­ bijela kujica pronađena je u Bulici kraj Barbana. Ima tek nešto više od godinu dana. Na Velom vrhu sa smeđom ogrlicom oko vrata ppronađena je mala oštrodlaka kujica. Po izgledu je mješanka teriijera, a nema više od pet kilograma pa je idealna za stan. Za dodatne informacije, ali i ako želite pružiti dom i spasiti jedan od ovih života, možete se javiti voditelju skloništa na mobitel 098/9812580 ili na mail mirabankovicp@gmail.com, odnosno na Facebook profil Mira Banković.

>> U Pokupskom Cerju šest pasa traži spas, prijeti im eutanazija

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.