6 OSOBA KORISTILO se njome

Električar ostao zapanjen nakon što je doznao što se radilo s njegovom izgubljenom putovnicom

Foto: SEBASTIAN GOLLNOW/DPA/PIXSELL
Električar ostao zapanjen nakon što je doznao što se radilo s njegovom izgubljenom putovnicom
16.05.2019.
u 12:20
Korištenje tuđih osobnih isprava u Engleskoj kažnjava se s novčanim iznosom do 5000 funti ili zatvorskom kaznom do čak 10 godina.
Pogledaj originalni članak

Jedan je električar ostao je zapanjen kada je shvatio što se posljednje dvije godine događalo s njegovom izgubljenom putovnicom. Joe Hunter putovnicu je izgubio u zračnoj luci, a tamo ju je pronašao tada maloljetan Sam Cole koji ju je nastavio koristiti za maloljetnicima nedopuštene aktivnosti.

Nakon što je napunio 18 godina, Sam je električaru posao poruku na Instagram te mu zahvalio što je s pomoću njegove putovnice kupovao alkohol te zalazio u pubove, klubove i bordele. Također je dodao da se putovnicom koristilo šest osoba sa sličnim željama, prenosi Metro.

– Ja sam ti doista zahvalan – napomenuo je mladić.

Joe nije vjerovao momku, ali nakon što je pogledao slike na njegovu profilu na Instagramu, uvjerio se da ne laže. Na svakoj slici Sam nasmiješen drži kriglu piva ili pozira u klubu.

Samova iskrena poruka dirnula je električara koji je ostao oduševljen mladićevom iskrenošću. 

– Drago mi je da sam pomogao ovom dragom momku. Sviđa mi se što mi se javio i otkrio gdje je putovnica bila sve to vrijeme, jako mi je smiješno uopće pomisliti koliko se ljudi dobro zabavilo s pomoću nje – zaključio je Joe.

Inače, korištenje tuđih osobnih isprava u Engleskoj kažnjava se novčanim iznosom do 5000 funti ili zatvorskom kaznom do čak 10 godina.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.