Digli ga u zrak

Eksplozivom pokušali opljačkati bankomat na Malešnici

Foto: Goran Kovačić
Eksplozivom pokušali opljačkati bankomat na Malešnici
25.10.2011.
u 07:28
Od siline eksplozije oštećeno je šest vozila, a popucala su i stakla na okolnim zgradama
Pogledaj originalni članak

Nepoznati počinitelji postavili su eksplozivnu napravu na bankomat Zagrebačke banke u Ulici A. T. Mimare 9 u zagrebačkom naselju Malešnici noćas u 3.24 sata, javila je zagrebačka policija.

O kakvom je eksplozivu riječ, još nije poznato, a pretpostavlja se da su počinitelji na taj način pokušali doći do novca iz bankomata ili ga čak cijelog odnijeti s mjesta gdje je postavljen.

Od siline eksplozije oštećeno je šest vozila, a popucala su i stakla na okolnim zgradama. Isti bankomat razbojnici su pokušali opljačkati i prije dvadesetak dana.

Ozlijeđenih na sreću nije bilo, a policija traga za počiniteljima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar dariodario551
dariodario551
07:55 25.10.2011.

Ne parkirajte automobile u blizini : Bankomata,banaka,benz postaja,pošta,dućana,trgovina,kioska itd Parkirajte u Šumi - tamo neće doći do Pljačke bankomata

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
07:59 25.10.2011.

Radi se najvjerojatnije o explosivu kakvim je punjena protutenkovska mina,i do ćijeg je sadrržaja lako doći obićnom pilom potreban je samo upaljać i TENK leti zrakom - Trotil

VE
vedr4n79
07:48 25.10.2011.

...a pretpostavlja se da su počinitelji na taj način pokušali doći do novca iz bankomata, ili ga čak cijelog odnijeti s mjesta gdje je postavljen. ma dečki zaboravili pin, kakva pljačka...