Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid u tijeku

Nepoznati počinitelji pokušali isprazniti Zabin bankomat

bankomat
Marko Prpić/Pixsell
03.10.2011.
u 07:59

Kako doznajemo, bankomat su pokušali "isprazniti" eksplozivom, a eksplozija i automobilski alarmi probudili su susjede

Nepoznati počinitelji pokušali su rano jutros, nešto poslije tri sata, opljačkati bankomat Zagrebačke banke u Ulici Ante Topića Mimare na zagrebačkoj Malešnici.

Kako doznajemo, bankomat su pokušali "isprazniti" za sada nepoznatim eksplozivom, a prema neslužbenim informacijama vjerojatno su se za svoj "napad" koristili plinskom bocom.

Snažna eksplozija i dim probudili su susjede koji su odmah pozvali policiju, a zaglušujuću buku stvarali su alarmi automobila koji su se odmah uključili i najvjerojatnije otjerali pljačkaše.

Stanari Mimarine ulice uvjereni su kako je bilo samo pitanje vremena kada će bankomat biti opljačkan jer stoji na ulici i, prema njihovu mišljenju, na idealnoj je lokaciji za sve potencijalne pljačkaše.

Policijski je očevid još uvijek u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dariodario551
dariodario551
14:26 03.10.2011.

ajde ajde nije baš tako jako grunulo kao što piše

Avatar mf
mf
08:08 04.10.2011.

diletanti

CZ
carlos_zg
13:20 05.10.2011.

A gle pasa dolje u desnom kutu.. Baš je sladak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije