BELGIJA

Eksplozija u Antwerpenu: Urušila se zgrada, više ozlijeđenih

Foto: screenshot/Twitter
Eksplozija u Antwerpenu: Urušila se zgrada, više ozlijeđenih
15.01.2018.
u 22:37
Policija je na Twitteru objavila kako je 'više žrtava' ozlijeđeno u eksploziji dok lokalni mediji pišu da je najmanje pet osoba ozlijeđeno
Pogledaj originalni članak

Nekoliko osoba ozlijeđeno je u eksploziji koja se dogodila u Antwerpenu u Belgiji. Policija vjeruje kako incident nije povezan s terorizmom.

Prema pisanju RT-a, jedna se zgrada urušila nakon eksplozije u Paardenmarktu u ponedjeljak navečer. Eksplozija koja se dogodila u talijanskom restoranu Primavera bila je toliko jaka da je oštetila tri okolne zgrade.

Policija je na Twitteru objavila kako je 'više žrtava' ozlijeđeno u eksploziji dok lokalni mediji pišu da je najmanje pet osoba ozlijeđeno dok je moguće da se neki nalaze ispod ruševina.

Policija je objavila i kako uz pomoć pasa traga za žrtvama pod ruševinama. Javljaju i kako se ispod ruševina nalazi između 10 i 20 osoba te da su uspostavili komunikaciju s tri osobe. 

Vlasti su pokrenule istragu kako bi otkrili uzrok eksplozije. Budući da je terorizam izuzet, najvjerojatnije se radi o eksploziji plina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Keep_calm
Keep_calm
23:23 15.01.2018.

Ne znam je li tko primjetio, ali više uopće nema terorizma. Nestao. Pa, super.

DU
Deleted user
08:35 16.01.2018.

liječnik ili inženjer iz sirije zaigrao se s petardama......

PP
pp
08:35 16.01.2018.

Slava Alahu. Nema veze s terorizmom. Nema veze s islamom. Btw koliko je nevjernika manje?