ISTRAGA U TIJEKU

U požaru auta u Splitu dvije osobe teže ozlijeđene

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.06.2017.
u 22:45
Čula se snažna eksplozija, iza koje je uslijedio požar. Svjedoci navode kako je eksplodiralo osobno vozilo te da su vidjeli trojicu muškaraca kako trče prema dvorištu
Pogledaj originalni članak

Dvije su osobe teže ozlijeđene u požaru koji je danas navečer izbio na vozilu parkiranom u privatnoj garaži u Ulici Viktora Vide u Splitu, doznaje se u splitskoj policiji.

Hospitalizirane su u splitskoj bolnici, a prema prvim informacijama zadobile su teže tjelesne ozljede, rekli su u policiji.

Na mjestu požara obavljaju se istražne radnje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
22:30 19.06.2017.

Mafijaland uzvraca udarac, salu na stranu cudno da se ne zna vise.

PR
prajdali100
21:23 19.06.2017.

Sto se ovo dogada ?

KO
korisnik997
21:57 19.06.2017.

Isil preuzeo odgovornost 🙂