Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA EKSPLOZIJA

Eksplodirao silos u Bjelovaru, jedan radnik lakše ozlijeđen

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
05.06.2017.
u 16:46

U policiji kažu kako se eksplozija dogodila nešto prije 14 sati u Ulici Antuna Mihanovića u krugu poduzeća Silosi Sedlić

Iz zasad neutvrđenih razloga, u ponedjeljak se u Bjelovaru dogodila snažna eksplozija u krugu poduzeća Silosi Sedlić, a prema prvim informacijama jedan djelatnik poduzeća lakše je ozlijeđen, priopćila je Bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

U policiji kažu kako se eksplozija dogodila nešto prije 14 sati u Ulici Antuna Mihanovića u krugu poduzeća Silosi Sedlić, najvjerojatnije u strojarskom transportnom dijelu silosa za pohranu žita.

Uslijed eksplozije došlo je do oštećenja nekolicine objekata, opreme, postrojenja, teretnog automobila i drugog u krugu silosa, kao i do manjih oštećenja nekoliko parkiranih automobila i obližnjih kuća (prozorska stakla i drugo).

Prema prvim informacija, jedan djelatnik poduzeća ovom je prilikom lakše ozlijeđen, kažu u policiji te najavljuju kako će očevidom pokušati utvrditi uzrok ove eksplozije.

Komentara 7

NA
Napalm
15:41 05.06.2017.

Genijalno je što imamo takav silos u centru grada i to s tehnologijom od prije više nego pola stoljeća.

Avatar Azriel
Azriel
17:33 05.06.2017.

taj silos je gorio nekoliko puta sedamdesetih. Jednom su vatrogasci dolazili i iz Zagreba, jer je malo falilo da komplet ne leti u zrak. Al badava, silos i dalje ostaje u centru grada. Btw, Bjelovar kao grad HSSa, i pretežno domobrana, poslije drugog svjetskog rata dobio je nagradu. Porušili komunisti staru kulu, i zidine oko jezgre. A napravili silos, i još par tugla po gradu

DE
deda1234
14:41 06.06.2017.

nevjerojatno kolko obicna prasina moze stete napravit!😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije