TISKANO IZDANJE - UPITNA PODRŠKA NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Ekskluzivno u Večernjem! Vrh HDZ-a: Razgovarat ćemo o podršci Grabar-Kitarović

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Ekskluzivno u Večernjem! Vrh HDZ-a: Razgovarat ćemo o podršci Grabar-Kitarović
19.07.2017.
u 21:00
Buktinje u Dalmaciji rasvijetlile su napete odnose između Banskih dvora i Pantovčaka.
Pogledaj originalni članak

Buktinje u Dalmaciji rasvijetlile su napete odnose između Banskih dvora i Pantovčaka. Premijer Plenković i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović više kohabitiraju nego što surađuju kao dva lidera proistekla iz iste stranke – HDZ-a. 

Iako su novi predsjednički izbori tek za dvije i pol godine, na naše pitanje hoće li HDZ ponovno podržati Grabar-Kitarović u toj kandidaturi, naš izvor iz vrha HDZ-a dao je indikativan odgovor:

– O tome se još nije razgovaralo, logika bi bila da ona opet bude HDZ-ov kandidat. Međutim, predsjednica mora voditi računa da ne može udarati po Vladi i ministrima, pogotovo onome koji je neupitan. HDZ ne može trpjeti štetu zbog njezina PR-a, zato ćemo prije donošenja odluke o podršci sve dobro analizirati – rekao je naš sugovornik.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Gotovina: Razumijem Krstičevića, ali nije vrijeme da ode, ima još puno zadaća

>>15 festivala na Jadranu koje ovo ljeto ne smijete propustiti

>>Lijepe Hrvatice kraljice su plaža gdje god se pojave

>>Turistička patrola: Zadar preuzeo vodstvo s ukupno 91 bodom

Naslovnica 20.7.2017.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 166

KR
kruti189
21:03 19.07.2017.

orjunaški mediji a medju njima i večernji list i dalje buše li ga buše,rovare,ne odustaju!!!

KO
komunikolog
21:07 19.07.2017.

Visoki izvor je opet u akciji!

BO
bojuki1
21:12 19.07.2017.

Kako mediji manipuliraju kao i tajni izvori ( kokošari u HDZu koji zapravo mrze HDZ) i kako ove požare iskorištavaju za rušenje državnog vrha . Predsjednica Kolinda, Plenković, Krstičević i Božinović moraju otvorite oči, mediji i kokošari pokušavaju državni vrh međusobno povađati. Gospodo probudite se, piromani na terenu, u sustavu, te medijima i oporbi ne spavaju i rade sve da vas unište.