osveta za smaknuća

Egipatska odmazda: Bombardirali položaje ISIL-ovih militanata u Libiji

Foto: Reuters/PIXSELL
koptski kršćani, smaknuća,ISIL
Foto: Reuters video screenshot
egipatski kršćani
Foto: Reuters/PIXSELL
koptski kršćani, smaknuća,ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
koptski kršćani, smaknuća,ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
koptski kršćani, smaknuća,ISIL
16.02.2015.
u 09:02
Egipatski predsjednik Abdel Fattah al Sisi jučer je poručio kako će izvršiti "prikladnu" kaznu za ubojstva 21 koptskog kršćanina
Pogledaj originalni članak

Egipatska vojska objavila je danas da je bombardirala položaje ISIL-ovih militanata u libijskom gradu Derni kako bi se osvetila za smaknuće 21 koptskog kršćanina. Vojna akcija uslijedila je dan nakon što se u javnosti pojavila snimka smaknuća Egipćana koji su oteti i pogubljeni u području Tripolija, javlja Sky News.

Egipatska vojska tvrdi da su meta napada bili poligoni za trening, kampovi i skladišta oružja te kako je pogođeno osam lokacija. Iz Derne pak dolaze prizori koji, tvrdi Conflict News, svjedoče da su pogođene i neke zgrade u gradu te kako je u bombardiranju poginulo troje djece.

Egipatski predsjednik Abdel Fattah al Sisi jučer je poručio kako će izvršiti "prikladnu" kaznu za ubojstva.

– Egipat zadržava pravo da odgovori na prikladan način i vrijeme je da se kazne te ubojice – kazao je al Sisi.

>Islamska država pogubila 21 egipatskog kršćana

>>Starica izgrdila militante ISIL-a: Vi ste vragovi. Nemojte klati nikoga

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:32 16.02.2015.

Hoće europski dušebrižnici izaći na ulice Pariza radi ubojstva kršćana ili su ovi životi manje bitni od života crtača karikatura ?

JM
jmarovi5
08:29 16.02.2015.

Samo banditi i lopovi se kriju iza maske.

FU
furest
08:31 16.02.2015.

bravo za egipatsku vladu ,