KRŠILI EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Dvojica voditelja kafića kazneno prijavljena i ispitana

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Dvojica voditelja kafića kazneno prijavljena i ispitana
23.11.2020.
u 08:22
Radi se inače o državljaninu Sjeverne Makedonije i državljaninu Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Dvojica muškaraca u dobi od 39 i 38 godina, kazneno su prijavljeni jer se sumnjiče za širenje i prenošenje zaraznih bolesti. Riječ je o voditeljima ugostiteljskih  objekata u kojima je policija provela racije i našla da se krše preporučene epidemiološke mjere.

Radi se inače o državljaninu Sjeverne Makedonije i državljaninu Hrvatske, a obojica su ispitani na Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Nakon ispitivanja pušteni su da se brane sa slobode jer nije bilo osnova za predlaganje i određivanje istražnog zatvora. 

 

>> VIDEO Božinović najavio nove mjere: "Ograničavaju se okupljanja na 25 osoba, zatvaraju se noćni klubovi, a kafići smiju raditi do 22."

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.