Zagrebačka policija:

Dvojica razbojnika napali poštanski ured u ulici Ante Topića Mimare

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dvojica razbojnika napali poštanski ured u ulici Ante Topića Mimare
23.02.2019.
u 07:52
Policija navodi kako su nepoznati razbojnici uz prijetnju vatrenim oružjem napali poštanski ured te dodaje kako prilikom napada nije bilo ozlijeđenih
Pogledaj originalni članak

Dvojica nepoznatih razbojnika napali su poštanski ured u zagrebačkoj ulici Ante Topića Mimare, izvijestila je u petak kasno navečer Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Policija navodi kako su nepoznati razbojnici uz prijetnju vatrenim oružjem napali poštanski ured te dodaje kako prilikom napada nije bilo ozlijeđenih.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:52 23.02.2019.

Jesenti milu bigulicu, u prvi mah pročitao sam da je opljačkan poštanski ured u Ulici Ante Tomića i pomislo kako je Bandić Miki dalekovidan i inkluzivan političar premda ništa ne čita jer "furt nekaj dela". A onda je slijedio hladan tuš kad sam shvatio da je riječ o Ulici Ante Topića Mimare.