pucnjava u solinu

Prijavio da su ga ranila dvojica muškaraca, no policiji neke stvari nisu logične

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prijavio da su ga ranila dvojica muškaraca, no policiji neke stvari nisu logične
26.12.2018.
u 16:01
No, ako muškarac ne laže i dokaže se da su zaista dvojica muškaraca pucala na njega to bi onda značilo da je ovo već treći naoružani napad u Splitu u nepunih mjesec dana
Pogledaj originalni članak

Na sam Božić 28-godišnji muškarac prijavio je kako su ga dvojica nepoznatih muškaraca koji su bili na motoru propucali u noge na parkiralištu bivšeg Mercatora u Solinu, no policija, kako je ulazila dublje u istragu, sve više sumnja u te navode.

Do sumnje je došlo jer muškarac na kojeg su zapucali nema ni jednu kaznenu prijavu niti je na bilo koji način povezan s kriminalom pa je policiji bilo čudno zašto bi on bio nekome meta. Sumnjaju da se je muškarac sam ozlijedio dok je u svom automobilu nespretno rukovao oružjem, prenosi Slobodna Dalmacija.

No, ako muškarac ne laže i dokaže se da su zaista dvojica muškaraca pucala na njega to bi onda značilo da je ovo već treći naoružani napad u Splitu u nepunih mjesec dana. Zasad su svi slučajevi otvoreni jer policija nije uspjela pronaći počinitelje, no i dalje se traga za njima.

Pogledajte i video Pred agentom FBI-a govorio o planovima za terorističke napade

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BF
bf2
20:54 26.12.2018.

"naoružani napad"...