Dvojica Dugoselaca

Za tisuće eura nudili posao na platformi s plaćom od 5000 eura

Foto: Pixsell
Za tisuće eura nudili posao na platformi s plaćom od 5000 eura
10.04.2015.
u 20:10
Dvojica Dugoselaca došla su na ideju da u zamjenu za novac nude poslove u zemlji i inozemstvu. Prevarili su četvero ljudi
Pogledaj originalni članak

Odlične uvjete rada, plaću od najmanje 5000 eura i druge pogodnosti vezane uz zaposlenje na naftnim platformama u Švedskoj i Nizozemskoj nudili su Ante D. (37) i Josip G. (64) u kolovozu i rujnu prošle godine četvorici ljudi iz Sesveta i Zagreba.

Tri prijevare, prema sumnji policije, odradio je sam Ante D., dok mu je u jednoj pomogao Josip G. U zamjenu za “sređen” posao od žrtava su tražili od 500 do 1500 eura. Osim naftnih platformi, onima koji nisu željeli napustiti Hrvatsku Ante D. nudio je i posao vatrogasaca te posao u Ministarstvu obrane. Osim toga, Ante D. iz Dugog Sela sumnjiči se i za utaju i četiri računalne prijevare.

Drugi Dugoselac, osim prijevare, sumnjiči se i za krađu. Žrtvama su iz džepa izvukli ukupno 45.600 kuna.

>> I to rade: Liječnik založio ugovor s HZZO-om za kredit u banci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar bok
bok
22:38 10.04.2015.

...sad ich terba lijepo poslati u kineske rudnike ugljena na nekih 20 godina...