oglasili se na facebooku

Dvoje vukovarskih zamjenika gradonačelnika pozitivno na koronavirus

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Dvoje vukovarskih zamjenika gradonačelnika pozitivno na koronavirus
11.11.2020.
u 13:53
Dragi prijatelji, pozitivan sam na Covid 19. Nalazim se sljedećih deset dana u samoizolaciji. Pazite na se! - napisao je na svome Facebook profilu Pavliček
Pogledaj originalni članak

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček pozitivan je virus Covid-19 i nalazi se u samoizolaciji. Potvrđeno je to i na službenoj stranici Grada Vukovara. Inače, Pavliček, koji je i saborski zastupnik, po dužnosti je i načelnik Stožera Civilne zaštite Grada Vukovara.- Dragi prijatelji, pozitivan sam na Covid 19. Nalazim se sljedećih deset dana u samoizolaciji. Pazite na se! - napisao je na svome Facebook profilu Pavliček.

Istoga dana kada se saznalo da je među zaraženima Pavliček objavom na svome Facebook profilu oglasila se i Ivana Mujkić, koja je također zamjenica gradonačelnika Vukovara, navodeći kako je i ona zaražena virusom Covid-19.  

- Dragi prijatelji, upravo je stigao nalaz koji potvrđuje da sam pozitivna na COVID-19. Naime, prve simptome osjetila sam u petak poslijepodne i od tada se nalazim u samoizolaciji. S obzirom na to da je bio vikend, svojoj liječnici sam se javila u ponedjeljak ujutro, a za testiranje sam naručena tek u utorak. Nalaz koji je potvrdio moje sumnje stigao je danas no kao što sam već napomenula u samoizolaciji sam već punih 5 dana koliko je prošlo od prvih simptoma. Fizički se osjećam dobro i osim blage glavobolje i gubitka osjeta mirisa i okusa nemam drugih simptoma. Pazite na sebe i na svoje bližnje i budite odgovorni - navodi Mujkić. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SI
sisavac
14:15 11.11.2020.

to da ti likovi nemaju ukusa znamo mi već jako dugo...

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:14 11.11.2020.

A mali nesuđeni zamjenik predsjednika HDZ-a ??