Potjera

Dvojac koji se nije zaustavio policajci su lovili od Sesveta do Remize

Foto: ilustracija
Dvojac koji se nije zaustavio policajci su lovili od Sesveta do Remize
12.09.2016.
u 13:10
Propisana kazna za nezaustavljanje na znak ovlaštene osobe iznosi od tri do sedam tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

Osam dana nakon što je vozač skutera skoro pregazio policajca koji ga je pokušao zaustaviti u sklopu akcije kontrole alkohola kraj Tehničkog muzeja u zagrebačkoj Savskoj ulici ponovno se slična scena u nedjelju oko 5 sati odigrala u Sesvetama. Tamo je u Zagrebačkoj ulici, također u sklopu redovne policijske akcije, policajac pokušao zaustaviti Ford Escort zagrebačkih registracija, ali vozač ga je odlučio ignorirati te se dao u bijeg.

Dvojica policajaca odmah su krenula u potjeru za njim, a u idućih petnaestak minuta dok je dvojac u Fordu bježao došlo je do nekoliko blažih sudara između njih i policijskog automobila. Ipak, za razliku od vozača skutera koji je uspio pobjeći policiji, dvojcu iz Forda to nije pošlo za rukom, pa ih je policija uhvatila u Zeničkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci, tristotinjak metara udaljenoj od okretišta tramvaja na Ljubljanici.

Dvojica muškaraca u dobi od 38 i 25 godina privedeni su na licu mjesta te prevezeni u postaju na kriminalističko istraživanje. Inače, propisana kazna za nezaustavljanje na znak ovlaštene osobe iznosi od tri do sedam tisuća kuna. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar maxist
maxist
14:30 13.09.2016.

no ipak su nekog ulovili ,,..jer dripac na mopedu s komadom im je bil prebrz (ide max 50)

MO
monkeybrain
13:26 20.09.2016.

pretvaramo se u zapad lagano. jos nam sam fale teroristi.