ISTRAGA U TIJEKU

Dvije osobe poginule u padu helikoptera kod grčkog otoka Poros

Foto: Screenshot/YouTube
Dvije osobe poginule u padu helikoptera kod grčkog otoka Poros
20.08.2019.
u 18:09
Obalna straža je dodala da ekipe pomoći istražuju mjesto nesreće.
Pogledaj originalni članak

Tijela dvojice muškaraca pronađena su u utorak nedaleko grčkog otoka Poros nakon što je privatni helikopter udario u električne vodove i pao u  more, javila je državna novinska agencija ANA.

Glasnogovornik obalne straže je rekao da su se u helikopteru nalazile 3 osobe, grčki pilot i dva strana putnika. ANA navodi da se radilo o Rusima. Zamjenik gradonačelnika Potosa Jiorgos Kutuzis rekao je da je nakon nesreće mali otok ostao bez električne energije.

Helikopter je pao u more nakon polijetanja iz Galatasa, mjesta blizu obale, oko 170 km jugozapadno od Atene. Obalna straža je dodala da ekipe pomoći istražuju mjesto nesreće. Poros je poznato turističko odredište.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
18:27 20.08.2019.

Kakva novinarska demagogija. Na vijest iz Grcke stavili helikopter HRZ. Vi (VL ) ste vec odavno zasluzili da vam nitko ne otvori stranicu. Fuj.