Određen mu istražni zatvor

Dvije godine zlostavljao majku, tukao je i vrijeđao

Foto: Davor Puklavec/pixsell
Dvije godine zlostavljao majku, tukao je i vrijeđao
24.07.2019.
u 18:44
Majku je grubo vrijeđao i na razne načine psihički maltretirao i fizički napadao svoju 62–godišnju majku, nanoseći joj tjelesne ozljede
Pogledaj originalni članak

Pune dvije godine 37-godišnjak s područja Međimurske županije fizički je i psihički zlostavljao svoju majku. Optužen je za kazneno djelo nasilja u obitelji jer je od lipnja 2017. do lipnja 2019. godine u Svetom Urbanu grubo vrijeđao i na razne načine psihički maltretirao i fizički napadao svoju 62–godišnju majku, nanoseći joj tjelesne ozljede.

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - napominju u Državnom odvjetništvu.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DV
dvorskaluda
16:10 25.07.2019.

Nitko od susjeda nije primjetio ništa? Žena se nije požalila ni svećeniku? Ni doktoru? Strašno.

MI
midea
05:06 25.07.2019.

zanimljivo , od kada je Plen ki mun potpisao Istanbulsku nasilja sve više !

MJ
milivoj.jelenc
22:05 24.07.2019.

Smece , a zna se sto se radi sa smecem.