UMAG

Dva mjeseca prijetio mu smrću i onda ga napao s čekićem

Foto: PU istarska
Čekić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
policija ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Pulska policija
15.11.2019.
u 11:32
Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć zbog lakših ozljeda u riječkoj bolnici.
Pogledaj originalni članak

Umaški policajci proveli su istragu i utvrdili da je 49-godišnji državljanin BiH počinio kaznena djela prijetnje i teške tjelesne ozljede. 

Naime, njega sumnjiče da je posljednja dva mjeseca, putem zajedničkom poznanika, prijetio smrću 56-godišnjaku, kojeg je 13. studenog u stanu u Umagu udario nekoliko puta čekićem po tijelu.  Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć zbog lakših ozljeda u riječkoj bolnici. 

- Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. studenoga u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske - navodi PU istarska. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
16:46 15.11.2019.

"Napao ga s čekićem "? On i čekić skupa napali nesretnika....

LA
lazovcino
22:45 15.11.2019.

Koji idiot, dva mjeseca mu prijeti smrcu i on ga jos i ceka da ga ovaj pizdekne cekicem po tintari. Za dva mjeseca je mogo kupit skorpion sa prigusivacem i provjerit dali je tip otporan na metke i sacuvat svoju citavu tintaru.

DU
Deleted user
18:05 15.11.2019.

pa brzo je i uspio...dok se Bosanac sjetio iskopati rudu, istopiti u željezo, iskovati u čekić....i prošla 2 mjeseca.. 😁