ZABORAVILI NA LISTIĆ

Dva dana prije roka za isplatu saznali da su osvojili 200.000 kuna

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Dva dana prije roka za isplatu saznali da su osvojili 200.000 kuna
14.02.2013.
u 20:45
Shvatili su da su dobitnici kada je Hrvatska lutrija objavila informaciju o dobitnoj srećki koja nije isplaćena
Pogledaj originalni članak

Jedna obitelj iz Svete Nedelje u Istri osvojila je 200 tisuća kuna na Božićnoj lutriji, a da su postali sretni dobitnici, shvatili su tek dva dana uoči isteka roka za isplatu, kada je Hrvatska lutrija objavila informaciju o dobitnoj srećki koja nije isplaćena, pišu 24 sata.

– Stvarno ne znam zašto nismo prije primijetili i provjerili, ali je nitko nije ni bacio u smeće. Kao da je čekala da bude pronađena – rekao je dobitnik kojega je o dobitku obavijestila supruga. Novac će im dobro doći jer, kako kažu, ne stoje baš najbolje s financijama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
21:14 14.02.2013.

Dakle tako, opet će bankari pokupiti vrhnje. Zna li netko hoće li i se poreznik Slavko omastiti?

AM
Axis Mundi
21:29 14.02.2013.

a kako to dospije u novine? na pamet mi ne bi palo da razglasavam okolo o nekom dobitku. iako, kad se već zna,čestitam ljudi! čitav život sanjam o velikom dobitku! kaj mogu... :-)

OB
-obrisani-
21:03 14.02.2013.

svaka čast, sad će imati za otplatu kredita i minusa na tekućem