priznali krivicu

Dva Amerikanca osam puta izbola talijanskog policajca: Odbili vratiti ruksak

Foto: Marcellino Radogna/IPA/PIXSELL
Foto: Marcellino Radogna/IPA/PIXSELL
Foto: Marcellino Radogna/IPA/PIXSELL
28.07.2019.
u 00:15
Počinitelje je policija pronašla u hotelskoj sobi gdje su se skrivali iza stropne ploče.
Pogledaj originalni članak

Dva devetnaestogodišnja državljana SAD-a su u petak nožem ubili talijanskog policajca u Rimu, a u subotu su uhićeni i priznali su krivnju, priopćila je talijanska policija. Počinitelje je policija pronašla u hotelskoj sobi gdje su se skrivali iza stropne ploče.

Obojica su priznali krivicu nakon ispitivanja.

Tridesetogodišnji policajac Mario Cerciello Rega na smrt je izboden osam puta u noći s četvrtka na petak, u četvrti Prati, koja se nalazi u središtu grada blizu Vatikana. Cerciello Rega je sudjelovao u operaciji hvatanja dva lopova koji su ukrali ruksak jednog Talijana.

Lopovi su ponudili vratiti ruksak za sto eura i gram kokaina. Nakon što je prijavio zločin policiji, oštećeni se pojavio na susretu s lopovima, a kada su se pojavili i karabinjeri jedan od Amerikanca ih je napao nožem.

Policija je prethodno rekla da je počinitelj "vjerojatno afrički građanin", što je izazvalo zajedljive komentare vladajuće krajnje desne Lige. Policija nije objavila koji je od dvojice tinejdžera počinitelj ubojstva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

TO
Toni66
10:11 28.07.2019.

"Američki Građanin" to su fina gospoda eu-a uvela da se svi zovu "građanima" jer ne priznaju više ljudima ... Tako je jako pogrdno Afrikanac i to se ne smije reči ( demokracija mudrih "građana" koji donose zakone igre znaju što je sloboda u EU ) Pa zato donose propise odredbe i pravila za komunikaciju . Ali da bi za tu sitnicu ( od 1,5 milijardi eura godišnje ) što stoje građane Eurobije. Da bi riješili to sa Izbjeglicama nikako da se dogovore ti ne mudri i ne Farbige u EU. EU je odredila tu slobodu govora da je to "obojeni Amerikanci " po meni-gluoo ? U Eu, nije baš poželjno da kažeš crnac / Njemačka odmah si resist jer prepoznaš rasu / zato jer je crn jer je to sramota uvreda pogrdno pa ih zovu obojani -Farbige ! Na što su se isto ne bijeli žalili jer su im uzeli identitet - crne boje ... Dali je to ispravno kažu crnci; kad ste Vi bijelci i te kako ""premazani raznim bojama" pričate i o žutim te super bijelim bojama a crvenokožce ste istrijebili .....

TO
Toni66
10:13 28.07.2019.

Dva Afro-Amerikanca osam puta .........

Avatar Luring
Luring
22:02 28.07.2019.

Zabarska posla