OPASNE RADNJE

Drniš: U lovu iz nehaja ustrijelio kolegu pa zaradio kaznenu prijavu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Drniš: U lovu iz nehaja ustrijelio kolegu pa zaradio kaznenu prijavu
11.01.2019.
u 09:44
Muškarca se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja
Pogledaj originalni članak

U Policijskoj postaji Drniš je provedeno kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja.   

- Utvrđeno je da je osumnjičeni 10.siječnja oko 9.30 sati u mjestu Žitnić, zaseok Anakovići u svojstvu lovca lovačkog društva iz Drniša prilikom lova opaljenjem  iz lovačke puške sačmom ozlijedio drugog 40-godišnjeg lovca nanijevši mu teške tjelesne ozljede.

Ovaj 40-godinjak je nakon pružene liječničke pomoći u Drnišu prevezen u KBC Split gdje je zadržan na liječenju - istakla je Sanja Baljkas iz ureda glasnogovornice PU Zadarske. Protiv 59-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

>>Pogledajte video: Policija pred hrvatskim zavodom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar scubacro
scubacro
11:11 11.01.2019.

...hm, iz nehaja ustrijelio kolegu....kojeg je kalibra taj nehaj.... obicno se ljude ustrijeli iz puske, prilikom lova i krivolova...