Kazneno prijavljen

Drama kod Lekenika: Pijan puškom prijetio majci i pucao

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Drama kod Lekenika: Pijan puškom prijetio majci i pucao
18.02.2019.
u 13:36
Nakon što su intervenirali policajci on je brzo savladan te pritvoren zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari
Pogledaj originalni članak

Policajci su danas u selu kod Lekenika na silu svladali pijanog 36-godišnjaka koji je poluautomatskom puškom prijetio svojoj majci te ispalio dva hica, no majku nije ozlijedio pa ga je sisačko-moslavačka policija pritvorila i kazneno prijavila zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Sve se dogodilo u subotu, 16. veljače oko 16 sati u mjestu Palanjek Pokupski, na području Lekenika, kada je 36-godišnjak iz puške, koju je nezakonito posjedovao, ispalio dva hica u, kako u ponedjeljak kažu u policiji, nepoznatom smjeru.

Nakon što su intervenirali policajci on je brzo savladan te pritvoren zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Nakon uhićenja podvrgnut je alkotestu te mu je izmjereno 2,67 promila alkohola u krvi.

Pogledajte izjave susjeda o slučaju Jasmine Dominić:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VL
vlada1
14:03 18.02.2019.

A vele da su zagorci pijanci.

SE
serđo12
14:19 18.02.2019.

Možda majka nije čista Hrvatica i ne ide na misu svake nedjelje!?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:54 18.02.2019.

Majka navijala za zvezdu 😁