NIJE BILO POSLJEDICA

Drama iznad Dubrovnika, Airbus Turkish Airlinesa sletio s otvorenim vratima prtljage

Foto: FlightRadar24
Drama iznad Dubrovnika, Airbus Turkish Airlinesa sletio s otvorenim vratima prtljage
07.06.2019.
u 10:27
Sve hitne službe ZL Dubrovnik bile su u stanju pripravnosti.
Pogledaj originalni članak

Jutros oko 7.50 sati avion Airbus A320-232 Turkish Airlinesa, na letu iz Istanbula za Dubrovnik, prijavio je problem na hidrauličnom sustavu podvozja, javlja Avioradar. Posada je zrakoplov stavila u kružnu poziciju iznad Koločepa i pokušala riješiti problem i sigurno sletjeti.

Sve hitne službe Zračne luke Dubrovnik bile su u stanju pripravnosti.

Mapa putanje zrakoplova preuzeta s portala Flightradar24 pokazuje da je zrakoplov obavio više kruženja u blizini luke prije nego se krenuo spuštati prema zračnoj luci u Čilipima.

 Zrakoplov Turkish Airlinesa je potom upješno sletio u 7.47 sati i nije bilo potrebe za reagiranjem hitnih službi. Avioradar javlja da je zrakoplov sletio s otvorenim vratima stajnog trapa i vratima prtljažnog prostora.

Let je na kraju kasnio oko 20-tak minuta za prosječnom duljinom leta između Istanbula i Dubrovnika (prosjek je oko 90 minuta).

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
11:55 07.06.2019.

Kalamota.