Život nakon tragedije

Dragana Haines: Iz kreveta ustajem samo radi naše kćeri

Foto: Facebook
David Haines
Foto: Facebook
haines
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Dave Haines
30.11.2014.
u 22:19
Nakon tragične smrti supruga, Dragana kaže kako svakog jutra iz kreveta ustaje samo radi kćeri Athee
Pogledaj originalni članak

Dragana Haines, udovica Davida Hainesa, ubijenog 'sisačkog zeta' kojem su u rujnu glavu odrubili militanti ISIL-a u intervjuu za britanski Daily Record otkrila je kako živi nakon tragedije koja je ju je pogodila.

Supruga škotskog humanitarca kaže kako se David nakon putovanja u Siriju planirao povući iz posla kako bi ostao u Sisku i pomogao u vođenju obiteljskog posla. Par je naime, posjedovao malu tvrtku koja je restorane snabdijevala aparatima za sladolede.

Nakon tragične smrti supruga, Dragana kaže kako svakog jutra iz kreveta ustaje samo radi kćeri Athee.

 - Sve je još tako svježe i teško za prihvatiti. Trudim se biti snažna zbog naše kćeri jer ne želim da se brine. Nekoliko me puta vidjela kako plačem dok sam razgovarala s Davidovim bratom Mikeom. Kad me sad čuje kako pričam engleski, dotrči do mene s maramicom i kaže: Nemoj plakati mama, nemoj biti tužna. Shvaća da se nešto događa pa zato moram ostati jaka, kaže Dragana.

U intervjuu je kazala kao njihova kći ne zna cijelu istinu.

 - Ono što joj govorim je da ćemo jedna drugoj pomoći i dati podršku te da smo sada nas dvije cure same. Mislim da je još premlada. Ali zbog nje se barem imam čime zaokupiti, ona mi daje snagu. Kada mi priđe i zagrli me, e to je osjećaj. Iako ne shvaća što se točno događa, osjeća da mama treba zagrljaj, kaže Dragana.

>> Britanci napali prve mete ISIL-a: 'Ovo je osobno zbog Davida Hainesa'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.