NISU IMALI SREĆE

Došli u šumu, ukrali 42 armaturne mreže, natovarili ih u kombi, a onda ih zaustavila i uhitila policija

Foto: Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL
Došli u šumu, ukrali 42 armaturne mreže, natovarili ih u kombi, a onda ih zaustavila i uhitila policija
30.05.2022.
u 13:57
Kada su vidjeli što prevoze, uhitili su ih i priveli u postaju, gdje su ispitani te na koncu kazneno prijavljeni zbog krađe.
Pogledaj originalni članak

Za dvojac koji se očito dobro pripremio  za krađu armaturnih mreža, može se reći da baš i nisu imali sreće, jer su  uhićeni - s rukama u pekmezu.

Kako je priopćila zagrebačka policija, njih dvojica, a riječ je o 30-godišnjaku i 39-godišnjaku, sumnjiče se da su 29. svibnja oko 15 sati došli na područje Kloštar Ivanića. Konkretnije, došli su u šumu u Čemernici Lonjskoj gdje su, kako se sumnja, otuđili su 42 komada armaturnih mreža.

Mreže su potom utovarili u kombi vozilo zagrebačkih  oznaka, te su pobjegli. No nisu daleko stigli jer su ih nedugo zatim u Ivanić-Gradu, u Etanskoj ulici, zaustavili policajci. Kada su vidjeli što prevoze, uhitili su ih i priveli u postaju, gdje su ispitani te na koncu kazneno prijavljeni zbog krađe.

VIDEO: Dronovima locirali srušenu Cessnu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.