'Jako je popularan'

Dosjetili se kako privući turiste u Srbiju, predsjednik Vučić u glavnoj ulozi

Foto: Weibo
Dosjetili se kako privući turiste u Srbiju, predsjednik Vučić u glavnoj ulozi
15.05.2020.
u 12:11
- Zamolili su da se predsjednik Srbije obrati izjavom ili ovako preko vizuala, jer on u Kini uživa veliku popularnost, kaže direktorica Turističke organizacije Srbije.
Pogledaj originalni članak

Plakat na kojem srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poziva turiste iz Kine da dođu u Srbiju širi se društvenim mrežama.

Riječ je o plakatu kineske turističke agencije, koja organizira putovanja po Europi, piše Nova.rs.

- Turistički ured vas vodi u Srbiju - piše na plakatu na kojem dominira Vučićev portret.

- Zamolili su da se predsjednik Srbije obrati izjavom ili ovako preko vizuala, jer on u Kini uživa veliku popularnost. I on je dao suglasnost - objasnila je Marija Labović, direktorica Turističke organizacije Srbije, te dodala:

- To je kampanja na turističkom portalu Fliggy u okviru Alibabe, s kojim smo i ranije surađivali, nisu plaćeni oglasi. Procijenili su da će kad prođe kriza s koronavirusom kineski turisti biti zainteresirani za putovanje u Srbiju i mi smo prva zemlja od četiri ili pet koje će biti predstavljene ovom kampanjom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ČV
čača vrati se
12:39 15.05.2020.

oće vučko da PRIMA kineze

BE
Beskucnik
12:33 15.05.2020.

Sad ce svi kineski gay i drugi perverznjaci navalit , mozda na kineskom pise neka nemoralna ponuda , od svih zemalja svijeta ,preletit pola kugle da posjetis jednu od najprljavijih zemalja ,sa teskom industrijom i rudarstvom ,stvarno ce se kinezi osjecat kao kod kuce u Pancevu Smederevu Cacku i Leskovcu .

KO
komunikolog
13:27 15.05.2020.

Da neće i u Srbiji brzo izbori biti?